Over ons

Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben en vele tevreden klanten heeft Arnold Braak sinds begin 2015 Fijne Tuinen opgericht. Wij zijn een compleet hoveniersbedrijf met vele kwaliteiten om uw tuin tot een stukje paradijs te maken!
Met de juiste instelling in combinatie met vakmanschap word al snel het verschil gemaakt. Een totale aanleg word vanaf het begin tot het eind in de puntjes verzorgd. Dit geldt natuurlijk ook voor de kleinere tuin. 
Voor ieder budget is er iets moois te verzinnen, wij denken graag met u mee en kunnen tegen zeer scherpe tarieven prachtige materialen leveren. Denk hierbij aan de klei- of beton gebakken sierbestratingen, vaste sterke beplantingen, schuttinghout tot complete blokhutten en overkappingen aan toe! Maak vrijblijvend een afspraak, maar ook voor advies bent u bij ons op het juiste adres. Het hele jaar rond een Fijne Tuin, ons team maakt het waar.

Tevreden klanten

Tuin aanleg volgens ontwerp in Heiloo
Geplaatst door Martinus op 11 okt. ’15  |  10½ jaar actief op Marktplaats – Arnold van Fijne tuinen kan ik u van harte aanbevelen. Werkt keurig, is accuraat en deskundig. Kortom een vakman! De nieuwe beplanting slaat goed aan, we kunnen nu al niet wachten op het volgende voorjaar dat alles weer lekker gaat groeien en bloeien. Het onderhoud van de tuin laten we verder dan ook mooi aan Arnold over. Veel vertrouwen gekregen door deze samenwerking. Bedankt en nog veel succes met je bedrijf!

Tuinderhoud in schoorl
Geplaatst door E.Roan.P op 27 sep. ’15 | 10½ jaar actief op Marktplaats – Zoals afgesproken precies 10 uur, begonnen met de werkzaamheden. Snoeiwerk keurig gedaan en alles netjes opgeruimd. vakwerk voor een hele nette prijs! We hebben nu al een afspraak gemaakt voor het voorjaar 2016!

Voortuin in Tuitjenhorn
Geplaatst door caroline op 25 jun. ’15 | 10 jaar actief op Marktplaats – Heeft de voortuin bestraat en ingericht. Werkt lekker door en denkt mee. Kortom: dik tevreden!