Over Ons Bedrijf

Wij zijn een gerenommeerd full service hoveniers bedrijf in Noord Holland.

Wij Hebben

Meer Dan 15 Jaar Ervaring

Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben en vele tevreden klanten heeft Arnold Braak sinds begin 2015 Fijne Tuinen opgericht. Wij zijn een compleet hoveniersbedrijf met vele kwaliteiten om uw tuin tot een stukje paradijs te maken! Met de juiste instelling in combinatie met vakmanschap word al snel het verschil gemaakt. Een totale aanleg word vanaf het begin tot het eind in de puntjes verzorgd. Dit geldt natuurlijk ook voor de kleinere tuin.

Voor ieder budget is er iets moois te verzinnen, wij denken graag met u mee en kunnen tegen zeer scherpe tarieven prachtige materialen leveren. Denk hierbij aan de klei- of beton gebakken sierbestratingen, vaste sterke beplantingen, schuttinghout tot complete blokhutten en overkappingen aan toe! Maak vrijblijvend een afspraak, maar ook voor advies bent u bij ons op het juiste adres. Het hele jaar rond een Fijne Tuin, ons team maakt het waar.

Arnold Braak, Eigenaar – Fijne Tuinen

Onze Historie

Door ervaring waarborgen wij kwaliteit.

2005

<h2>10 jaar ervaring</h2>

10 jaar ervaring

Als professioneel hovenier diverse projecten groot en klein succesvol afgerond

2015

<h2>Oprichting van het Bedrijf</h2>

Oprichting van het Bedrijf

Sinds 2015 is Fijnen Tuinen officieel een feit als full-service hoveniersbedrijf

2020

<h2>5 Jarig Bestaan</h2>

5 Jarig Bestaan

Fijne Tuinen viert zijn succesvolle 5 jarig bestaan, op naar de 10 jaar!

Vakmanschap door ervaring

U wilt uw tuin laten aanleggen of onderhouden? Neem dan eens contact met ons op! Wij verzorgen vrijwel alle voorkomende werkzaamheden in particulieren en bedrijfstuinen. Van een totale aanleg met alle gemakken die er vandaag de dag op de markt te krijgen zijn tot het herstel van verzakkingen in oude bestratingen.

Kleine of grote tuinen, de kwaliteit die wij leveren blijft hetzelfde! Natuurlijk moet een tuin praktisch zijn en wat ik vaak te horen krijg van klanten is dat we willen zo min mogelijk onderhoud hebben. Betegel het maar? Nou wij gaan even anders te werk! Daarom komen wij graag eens langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk onze video

Een korte samenvatting van onze werkzaamheden

Onze Klanten & Partners

Wij geven 100% tevredenheid aan onze klanten & bedrijfspartners

15+

Jaren
Ervaring

75+

Opgeleverde
Projecten

100%

Gegarandeerd
Kwaliteit